Yedikule İlkokulu

Vizyon: Öğrenme sürecini en iyi şekilde işleterek; gelişim ve değişime açık üretken, teknolojik gelişim ve araçları tanıyan öğrenciler yetiştirmek, çalışanların yaptıkları işten keyif aldığı bir ortam yaratarak, saygın ve en iyi eğitim kurumları arasında yerimizi almak.

Misyon: Öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak; Çağdaş özgüveni olan, topluma karşı sorumlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen beceriler kazanmak.

Başarılar:

Saatler: 13:30 18:15
Isınma: DOĞALGAZ
Servis Bilgisi: servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 212 632 89 89

WEB - https://yedikule.meb.k12.tr

Adres - Yedikule Mah. Hacı Evhaddin Cad. No74 Fatih /İSTANBUL

Öğretim Şekli :ÖĞLENDEN SONRA

Yerleşim Yeri - Yedikule yerleşim merkezinde

Adres - Yedikule Mah. Hacı Evhaddin Cad. No74 Fatih /İSTANBUL

Ulaşım Yedikule kapı ve Belgrat kapı´dan yürüme mesafesinde.Taksim Kazlıçeşme 80T otobüsü ile Edinekapıdan geçen 93M ZEYTİNBURNU veya MR12 ve 48A KAZLIÇEŞME İETT Otobüsleri ile Belgrat Kapıda inerek caddenin karşı tarafına geçilir.Surdan içeri girilip yuykarı çıkılır.Yedikule Sosyal Tesisleri Levhası takip edilerek 10 dk içinde Okulumuza ulaşılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yedikule yerleşim merkezinde